Post by otharchanmertli on Feb 23, 2022 5:49:01 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Perfect Cream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Perfect Cream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод на багато дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Perfect Cream 2022 version ▞▞▞
Мені було дуже весело грати в цю гру. Там майже немає реклами, що чудово. Гарна, проста і приємна гра. Рекомендований мною зі щасливою грою!
Perfect Cream Trò chơi điện tử arwa
Ця гра дійсно хороша. Є багато реклами, але я просто закриваю Інтернет, тому ця гра дуже приємна. Просто ввімкніть Інтернет і мобільні дані, а потім без реклами (для тих, кому не подобається реклама в своїх іграх)
Шоколадний бонусний рівень порушено. Не можна наносити крем на маленькі квадратики. Вам навіть не потрібні навички, я вважаю, що якщо ви тримаєте крем весь час, навіть якщо там написано, що ви не повинні «розпускати крем», ви отримаєте 3 зірки. Перехід, який відбувається після рівнів, довший, ніж потрібно. Мені не подобається, щоб одні й ті самі жінки були поруч весь час або єдиний клієнт.
Я не розумію значення слова «Не втрачай крем», і до всього цього мені не подобається той факт, що крем сам по собі не контролює. Інакше відпочивати все добре
Мені подобається гра, але після кожного рівня ви отримуєте рекламу, і це дуже дратує, а потім після кожного оголошення мій екран зависає
Добре, але ви можете внести деякі зміни, наприклад, ви можете зберегти це, наприклад, спочатку приготувати торт 🎂 і покласти глазур ❄ потім ми можемо віддати це власнику магазину, і він заплатить нам 💵 тоді ми також можемо мати кухню, тоді ми зможемо також тримайте різних кухарів, а потім у нас також є десерт 🍰 ресторан, тож це може бути кілька хороших 🍨🍧🍰🍫🍩🍦 ідей 💡тому, будь ласка, прочитайте 📖 це повідомлення, і якщо можете, спробуйте внести деякі зміни, інакше гра буде ідеальною 🏝 👌 Але ці зміни зроблять ще досконалішими........👋До побачення
Мені сподобалася ця гра, але я поставив їй одну зірку, тому що щохвилини було так багато затримок і реклами. Тому я не хочу, щоб люди з ініціативністю грали в цю гру, коли в ній говориться, що не розпускай крем, це може викликати у них паніку.
класна гра
Це гра, яка очікує від вас постійного перегляду реклами, але водночас не дозволяє вам робити саме те, що вона хоче від вас – переглядати оголошення за оголошенням. Водночас це ще й гра з «VIP-підпискою», яка ховає за собою косметику. Так, ви здогадалися – це ще один цинічно вигаданий принтер грошей. Уникайте цих розробників, як чуми.
Creme Perfeito Arcade ekrk
Круто ви красавчики але є маленький мінус у тому, що хочеться з'їсти щось солодке
У цій грі є реклама після кожного рівня, але найпростіший спосіб - закрити ваш Інтернет, і ця гра трохи нудна, тому я не часто в неї граю.
Забагато реклами, але загалом приємно, я так ненавиджу рекламу на кожному рівні, ЯК КОЖНИЙ, але грати круто
А можна без риклам 😃
У цій грі є короткі рівні, якщо ви впораєтеся добре, і реклама після кожного. Якби мене весь час не засипали рекламою, можливо, я б поставив цій грі вищу оцінку. Видалення. Вибачте. У нього був потенціал, але зрештою...
STRIKERS 1999 Arkade xhl
Не дозволяйте дітям завантажувати, якщо ваші облікові записи синхронізовано через це. З мене щойно було стягнуто плату за підписку, про яку я зовсім не знав, доки я не використав свою картку і мені було відхилено
Гра класна скачуйте там немає реклами
Мені дуже сподобалася ця гра, поки вона була у мене, але я видалив її, тому що елементи керування інколи були занадто гальмовими, а іноді занадто швидкими, і було занадто багато реклами, щоб ефективно насолоджуватися грою
Занадто сильно виходить з ладу. Незалежно від того, чи буде це в кінці рівнів або під час додавання, він зупиняється, і вам доведеться змусити його вимкнути. Через це вирішив видалити гру
Класна гра, мені подобається. Рекомендую всім 😋 👌🏻 Люди, якщо ви користуєтеся рекламою, щоб просто включити інтернет🙂😉
Я думав, що це буде хороша гра, але виявилося, що вона дуже загальмована і погана. Не завантажуйте цю програму!
Я ставлю цій грі ⭐⭐⭐⭐⭐, тому що вона дійсно розслабляє, але не надто складна. До речі, не слухайте ставки 1⭐, тому що якщо ви просто вимкнете свій інтернет, у ньому немає жодної 📽🎬🎞 (реклами).
Ігра класна ле Це сама най-най-най-най-най-най-най-най-най найкраща гра у всесвіті.
Я б поставив йому 5 зірок, якби не було так багато реклами. І я помітив, що в цьому додатку відтворюється лише реклама mtv! А ті, хто не знає, mtv – це новий китайський додаток із кількома телевізійними шоу, тому я рекомендую цю гру, якщо ви не проти реклами
Чудово, графіка не найкраща, але все одно чудова гра
Цей i рівень 2 дуже гарна ця гра ідеальний крем, ви не спробуєте цю гру 👍😉😎
Я думав, що це буде хороша гра, але вона була настільки збідною, що я завжди псував глазур для речей. А також глазур начебто прорізався через коробки, коли ви обмотали їх наприкінці рівнів
Ідеальний крем – це чудова гра. Це розслабляє і приносить задоволення. Це допомагає вам заспокоїтися і не надто багато доповнень. Це одна з моїх улюблених ігор, і я завжди граю в неї у вільний час. Я дуже рекомендую цю гру. Я просто сподіваюся, що в майбутньому буде більше предметів, у мене вже є всі елементи.😁
Перевитрати з рекламою. Мила ідея, і це було б весело чи «розслаблююче», як кажуть в рекламі, якби механіка не була такою незграбною та швидкою.
Я люблю цю гру !!!! Гарна гра. Я грав тільки в 2 рівні і заходжу в Play Store і переглядаю її. Гра дуже весела, цікава і мені теж подобається бонус на кожному рівні. Ставлю 5 зірок, тому що 1. Люблю графіку 🌟 2. Люблю цю гру 🌟 3. Теж приємну 🌟 4. Дуже цікаво 🌟 5. Надто весело, Надто добре 🌟 Дякую 💖
Було добре, що не було реклами після кожного раунду, але це були дуже короткі рівні, я хотів би зробити його трохи довшим, також дратувало те, що він показував смайли, я міг би обійтися без нього, гра дуже весела, але через деякий час ти хочеш хочу видалити його, щоб зробити гру так, де ніхто не захоче її видалити в певний момент ДЯКУЮ
Класно міні дуже сподобалося
Причина, чому я поставив цьому 3 зірки, полягає в тому, що між кожним рівнем була реклама, крім цього, хороший додаток
Perfect Cream არკადული plav
Wifi Відеовічко Digital LIon DE178 з датчиком руху та записом | iOS і Android MN, КОД: 2566323 ... Антивіковий крем RAISE Perfect One Cream з пептидами.
привіт, хлопці, я новачок у цій програмі, я тільки що завантажив її, це жахливо, вибачте, але це не так добре, все, що ви робите, це сидіти там і наносити глазур на щось. що я думаю, було б краще, якби були люди, і ти готував би для них, але просто готував випічку, і вони говорили про те, як це добре. якщо мені дійсно потрібно було пограти в гру, бо мені так нудно, я зіграю в неї. до побачення, хлопці
A Perfect Circle. Язь. Rock-H \/ Рокаш. Device. Tatu. AtmAsfera ... Аркадий Кобяков. Айдамир Эльдаров. Коломийки ... Cream Soda. Beady Eye. Erotic Lounge.
Perfect Cream – Додатки в Google Play
Perfect Cream Arcade zztj
Гра круто файна гра
Ця гра зовсім не така весела, як виглядає в рекламі, плюс, якщо говорити про рекламу, то було багато реклами, і це якось зіпсувало гру.
До речі, наповнений рекламою. Я знаю, що там написано, що реклама включена, але це справді дратує, що кожне ваше натискання є рекламою. Більше реклами в садівницькі ігри! У якій реклама насправді є головоломкою. Просто не користуйтеся цим додатком.
Ice Scream 3: Horror Neighborhood APK остання версія. ... Ice Scream 3: Horror Neighborhood - це Android-додаток, що є на нашому ... Perfect Cream APK
Законно не можу повірити, що це розважає людей...Ви буквально торкаєтеся екрана, щоб розпорошити крем. Це воно. Вам не може бути так нудно, чи не так?