Post by otharchanmertli on Feb 23, 2022 5:58:06 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Stunt Races: Mega Ramps ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Stunt Races: Mega Ramps IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι κωδικοί αυξάνουν τα χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Car Stunt Races: Mega Ramps 2022 version ▞▞▞
Διορθώστε το πρόβλημα όπου μερικές φορές κολλάνε τα χειριστήρια, όπως μερικές φορές θα κολλήσω προς τα αριστερά ή θα κολλήσω ανάποδα
Δεν μπορούμε καν να σταματήσουμε
Ευχαριστώ και πάλι, ήμουν ακριβώς ο ίδιος με την πρώτη μου επίσκεψη στον χρήστη ή μέσω email. Αυτό το email
Είναι ωραίο το καλύτερο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να είναι κυνηγητό από αστυνομία, πόλη, βουνό και δεν πρέπει να είναι ώρα να υπάρχει αγώνας
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά, όπως όταν προσπαθείτε να χτυπήσετε ένα άλμα σε διαφορετική γωνία, το παιχνίδι θα παγώσει για περίπου 2 δευτερόλεπτα και θα τρακάρετε ή θα χάσετε το άλμα
Το χρονόμετρο είναι ενοχλητικό 👹👹 παιχνίδι δαίμονας
Εγκαταστήστε. Πιστεύω ότι θα. Είναι. Καλό. Με. Τρομερή. Ταχύτητα
αδερφέ. Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλό. Λατρεύω τα γραφικά. υπέροχο παιχνίδι
Car Stunt Races: Mega Ramps Karera rgb
Είναι υπέροχο, αλλά κάνουν το τιμόνι με το βέλος πολύ μεγάλο για tablet Android
καλό παιχνίδι, πολλές διαφημίσεις
Car Stunt Races: Mega Ramps 賽車遊戲 dzuo
DVD player και το πρώτο μέρος στην καρδιά μου το τηλέφωνό σας να είναι ένα φωνητικό μήνυμα από τον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας στον κόσμο της καθαρής φαντασίας και το πρώτο μέρος στην καρδιά μου το τηλέφωνό σας να είναι ένα φωνητικό ταχυδρομείο από τον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας προς το ξενοδοχείο w, και το πρώτο πράγμα που έχετε στο ξενοδοχείο w και μετά έχω μια υπέροχη μέρα
Αγαπώ πραγματικά το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να προσθέσω περισσότερα οχήματα και περισσότερα μέρη για εξερεύνηση Btw Love The G A M E
Αυτό είναι πολύ καλό παιχνίδι κόλπο με αυτοκίνητο και τα γραφικά σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερα, αλλά σε αυτό το παιχνίδι το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό
Όταν έπαιζα δωρεάν λειτουργία, δεν ήταν καν δωρεάν λειτουργία, υπήρχε χρονοδιακόπτης, οπότε έπρεπε να μην διασκεδάζω, οπότε κάντε τη "δωρεάν λειτουργία" δωρεάν λειτουργία
Είναι διασκεδαστικό, αλλά καθυστερεί, ορισμένες επιλογές γραφικών / κλιμάκωση ανάλυσης θα ήταν καλό
Έκανα ξανά λήψη του παιχνιδιού και δεν είχε αποθηκευτεί καμία πρόοδός μου
Καλά γραφικά αξιοπρεπή. Παίξτε εφαρμογές όπως πάντα
Ωραίο αλλά όχι τόσο
Υπέροχα γραφικά και αυτοκίνητα
Γύρισε πολύ και δεν έμεινε καθόλου στις ράμπες
Ήμουν στο επίπεδο 25 μέχρι να επαναφέρει τα πάντα
Toy Blast Kirakós játékok lak
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί είναι καλό για ακροβατικά στο πάρκο ακροβατικών και τις ράμπες MMMMM PERFECTO
Θα μπορούσε να είναι καλύτερο
Μου αρέσει το παιχνίδι και η νέα ενημέρωση ζημιών, αλλά δεν βλέπω τα μέρη του αυτοκινήτου να πέφτουν, σκέφτομαι ότι εξαρτάται από το αυτοκίνητο. Θα ήθελα να προσθέσετε νέους χάρτες. o και θα ήταν πολύ ωραίο να προσθέσετε σαν έναν διαδικτυακό αγώνα, αλλά αυτό είμαι εγώ. Θα ήθελα πολύ να πάρω χρυσό στη λειτουργία adventer. αλλά πάνω από όλα μου αρέσει πολύ διασκεδαστικό
Car Stunt Races: Mega Ramps Curse de mașini kmd
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αγαπήστε τη νέα ενημέρωση! Το νέο δωρεάν επίπεδο είναι υπέροχο! Μικρό σφάλμα είναι τα κλειδιά μην ξεκουράζεστε τώρα. Και πάλι υπέροχο διασκεδαστικό παιχνίδι συνεχίστε τις δροσερές ενημερώσεις... λατρεύετε τη νέα ενημέρωση... δύσκολο να βρείτε το μυστικό σεντούκι.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι γιατί έχει να κάνει με αυτοκίνητα και μπορώ να τα προσαρμόσω και να τα αγωνίζομαι και να παίρνω χρήματα για να αγοράσω περισσότερα πράγματα γι 'αυτά, οπότε πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο για μένα επειδή αγαπώ τα αυτοκίνητα και μπορώ να τα προσαρμόσω.. από .IAN,BOWLING.
Τι έχεις κάνει με τα γραφικά. Το κατέβασα μετά από ένα μήνα, αλλά η κατάσταση των γραφικών είναι πολύ χειρότερη.
Super car ramp παιχνίδι πολύ καλά γραφικά και πολλά αυτοκίνητα είναι καλά
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό. Καλά γραφικά, φυσική, gameplay... Αλλά τα ΕΠΙΠΕΔΑ, είναι εύκολα στην αρχή, αλλά μετά ΞΑΦΝΙΚΑ σε κάποιο επίπεδο γίνεται ΔΥΣΚΟΛΟ. Κατάφερα να περάσω αυτό το επίπεδο και μερικά άλλα δύσκολα, ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ σε σημείο που θέλω κάπως να θυμώσω. Τέλος πάντων, κάντε τα επίπεδα λίγο πιο εύκολα. Εκτός από αυτό το παιχνίδι σας έκανε εξαιρετική δουλειά.
Είναι πραγματικά βαρετό, δεν υπάρχει τίποτα μέσα σε αυτό που δεν μπορείς να βγεις ποτέ, δεν μπορείς ποτέ να παίξεις online, μπορείς να παίξεις μόνο obbys αδερφέ, γι' αυτό σου δίνω ένα αστέρι🤬🤬🤬
Το καλύτερο παιχνίδι ποτέ, αλλά προσθέστε περισσότερα επίπεδα και προσθέστε δωρεάν λειτουργία
Είναι φοβερό! Αγαπώ πραγματικά αυτό το παιχνίδι. Συνέχισε την καλή δουλειά. Αλλά στην πραγματικότητα, προσθέστε nitro. Και το άλλο είναι για την προσθήκη τρόπων όπως αστυνομική απόδραση, ντέρμπι κατεδάφισης κ.λπ. Προσθέστε επίσης νέα οχήματα όπως ποδήλατα, σκούτερ, skateboard, κ.λπ. Μπορείτε να πάρετε τις ιδέες από το beamng.drive, είναι ένα παιχνίδι κόλπο στον υπολογιστή και έχει πολλά ευχάριστα χαρακτηριστικά. Προσθέστε ορισμένες προσαρμογές. Εάν προσθέσετε αυτό, το παιχνίδι θα είναι πιο ευχάριστο και επίσης θα κερδίσετε περισσότερα αστέρια για τη δουλειά σας.
Δροσερός
Ξέρετε τι είναι η ελεύθερη λειτουργία; Τότε γιατί δώσατε το χρονόμετρο σε ελεύθερη λειτουργία;
Αχριστο
Car Stunt Races: Mega Ramps ریسنگ lmwl
Είναι ένα φοβερό παιχνίδι, αλλά πρέπει να υπάρχουν περισσότερα αυτοκίνητα στο παιχνίδι. Αλλά τα γραφικά είναι φοβερά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι.
Δεν είναι πραγματικά μια κριτική, αλλά απλώς ρωτάω αν αυτό μπορεί να παίξει στον υπολογιστή;