Post by otharchanmertli on Feb 23, 2022 6:04:09 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evo Pop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evo Pop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen kulcsokat kódol ▞▞▞
▞▞▞ Evo Pop 2022 version ▞▞▞
Nagyon szórakoztató, de az Evo ballon szívás
nagyon mòkàs
Ez egy baromság. 50 meccs után nem tudok játszani?
Jó játék volt. Volt néhány hibás dolog, de nem volt rossz. Aztán megőrültek a belső önreklámban. Ez elég rossz volt. De elviseltem. De most hozzáadtak egy új Evo-t, ami annyira OP, hogy teljesen dominál. És csak 27,00 kanadai akciós áron juthat hozzá. Micsoda vicc. Túl messzire mentél. *Eltávolítva*
Hetek óta nem sikerült megnyitni az alkalmazást. Egy véget nem érő betöltési körben. Megpróbáltam újratelepíteni, sikertelenül.
Evo Pop パズル iibc
nem tölti be a játékot, amikor telepítettem
Ez aight. Úgy értem, játszható, van egy új világa, amiben folyamatosan játszani kell, DE van néhány dolog, ami szívás. A vadállat immunis a méreggel szemben. Mint a Gyerünk, ez olyan hülyeség, hogy az őrültség! A feral is WAYYY túl OP. Főleg, hogy immunis a méreggel szemben. Úgy értem, gyerünk! Nagyot kapsz = biztos nyersz. A Balloon is teljesen szerencse alapú. Szóval egyensúlyi problémák...
Utálom ezt a játékot, utálom a képernyőt, amin azt írja, indítsa újra a sorozatot, törölje, ha nem fizet minden egyes játékot, amit létrehoz 😡👎
Ez a játék szórakoztató, egyenesen tetszik
Ne játsszon ezzel a játékkal, és ne vásároljon belőle semmit, ez egy átverés, már majdnem 4 hónapja nem játszottam. 20 dollár volt, és elment
kihívásokkal teli és szórakoztató, és szerintem egy kicsit kielégítő.
Nincsenek hirdetések! És nincs fizetés a győzelemért. Ha elég sokáig játszol és teljesítesz a küldetéseket, az összes evót a ládákba kaphatod, nem kell megvenned. Kicsit nehéz lehet elegendő érmét szerezni a frissítések megvásárlásához, de a türelem kulcsfontosságú. Nagyon szeretem ezt a játékot, és már egy ideje rabja vagyok. Alig várom a több evót!
nagyon tetszik
20 szilánktól elakadtam, hogy max. teknősöm (nem játszom vele), de még mindig nem értem, hogy nem tudok szilánkokat kihozni 2 egész szezon jutalmából. Több első helyezett a bajnokságban.. még a szezonbérletet is megvolt. Én is sok pénzt költöttem erre a játékra 2 éve és elment minden. max vírus volt és max a legtöbb dolog
Rendben van. Biztos vagyok benne, hogy néhányan szórakoztatónak találják. Számomra eléggé sivár lett elég gyorsan.
4 vagy 5 kellett volna, de utálom a frissítést. Korábban jobb volt, ahol sok szigeti küldetés és jutalom volt, és ahol kiválaszthattam, hogy melyik helyen állok ki először. A régi verzió sok jutalmat ad, de az újabb szívás. Annyira lineáris, nincs csavar és izgalom, mint korábban.
elvadult, az ellenfél egy szellem, hirtelen halálba kerül. a víz eléri, az összes láthatatlan szellem hirtelen célpontot fordít, amitől a vadállat a pokolba borul, azonnal felszökik 300-ra (vagy inkább többre), amitől a telefon egy másodpercre kiakad. nem panaszkodom, ez egy hiba, de szeretem, ne merészeld kijavítani
További szintet/világot kérek!
A játék szórakoztató, de úgy tervezték, hogy egyre több pénzt vigyen el. Nem kap elég érmét ahhoz, hogy teljes mértékben frissítse az egységeket hetekig tartó őrlés nélkül. A legtöbb játékban ez nem probléma, de minden egységért csak az egységek szintje alapján szerezhet trófeát, így az idő nagy részében nem halad előre. Az evo bérlet rendben van, de hetente kell megújítani, és véleményem szerint alig éri meg az árát. Főleg, ha megveszi, ne kapja meg a bérletet, és az ügyfélszolgálat nem hajlandó segíteni.
Crazy Police Car Stunt Games Estratégia ccn
Az új frissítés nagyszerű... az új Evo kivételével. Mi a fene ez a béka Evo? Túlságosan túlterhelt. Alig tudok megnyerni egy meccset, ha valamelyik ellen megyek. MEGJAVÍTÁSA.
Evo Pop Hlavolamy tzm
A többi véleményt olvasva csak az időmet változtatom meg, hogy korlátlan energiához jussak, az evo-kon 300-as felső határ van, így a ballonos evo használata közben nem tudok esni, csak úgy tűnik, hogy minden pálya után ismétlődik a játék.
[2/5] Ez a játék nagyon szórakoztató. Kár, hogy ilyen korán elérte a fizetési falat. Emiatt nem élvezheti a játék legtöbb aspektusát. Szuper gyorsan öregszik. Hacsak nem fizet, ez alig több, mint a játék bemutatója. Szerkesztés: [3/5] Hozzáadtak néhány QOL fejlesztést. De ez csak abban segít, hogy a játék a szándék szerint játsszon. Az egyensúly még mindig sehol. Ezenkívül bármely evos 4 csillagos vagy magasabb verziójú evos fejlesztéséhez hetekig tartó munka szükséges egy frissítésért vagy 20 dollárért.
Ez egy szórakoztató játék, és az egyszerű optika nagyszerű... kicsit retro még. Nagy probléma a hibák. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a felrobbantott, látótávolságon kívülre katapultált evók életben maradnak és elérhetetlenül szaporodnak. Nincs elismerés vagy bocsánatkérés a játékfejlesztők részéről, és nincs játékon belüli kompenzáció, ahogy ez más játékoknál meglehetősen gyakori. El fogom távolítani. Most győzött le egy képernyőn kívüli ellenfél. Sok sikert a fejlesztőknek
Az egykori úttörő fejlesztő elérte a sötét végét: sunyi, mohó zsémbessé vált.
Minden játékos a legbosszantóbb karakterekkel rendelkezik
Kérem a készítőket, hogy gyorsítsák a felhőmentés betöltését, az enyém már 12 perce töltődik, összességében nagyon jó játék.
Nagyon ígéretes! Nagyon élveztem az ötlettel való kísérletezést! Sajnos kissé befejezetlennek tűnik, különösen, ha ZeptoGames játéknak tekintjük. Nagyon szeretem a mechanikát, de egyszerűen nem érzem, hogy szükség lenne a 300 egységre. A reprodukálás a legkönnyebb dolog, és ez egyszer csak unalmassá teszi a játékot. A mókás része a térkép átvétele! És megölni az ellenfeleit! Ezenkívül az időzítő túl rövidnek tűnik. Jó mennyiségű játékteszt szükséges ehhez a játékhoz. Chiao!
Maga a játék nagyon jó. Minden Evo-nak van egy jó Lil-stratégiája. Sajnos azon kívül, amit a játékerő a kezdetektől táplál, nem kaptam mást. Minden nyeremény 10 érmét ad, függetlenül a nyerési sorozatodtól. Egyetlen frissítés több száz érmét igényel, és a legtöbb elemet a fizetési falak mögé zárják. Ezt a játékot alapvetően csak fizetni kell. Még csak 10 érmével sem frissíthetsz. A darálás egyenlő lenne egy mmo munka szintjével.
Élveztem az élményt az új frissítés előtt, és olyan műtermékeket adtunk hozzá, amelyek a játékban alkalmazott kis stratégiát most egy teljes gagyivá teszik. Ezt az új módot sem lehet kikapcsolni. Más dolgok is változtak az alkalmazásban, hogy meg kell néznie egy hirdetést, hogy megkapja az ingyenes ládát, és csak 5 játéka legyen a korábbi 10 helyett, ezért fizetnie kell, hogy még hamarabb játszhasson. Ez a te alkalmazásod, és szabadon megtehetsz vele, amit csak akarsz, de elvesztettél, mint játékost. Eltávolítva.
Evo Pop פאזל tpjs
Szégyentelen pénzelvonás. Folyamatosan pénzért üldöz, szembeállítja a legújabb „prémium” karakterekkel rendelkező robotokat, és költeni kényszerít, ha bárhová el akar jutni. Emlékszem, amikor a Zepto nagyszerű játékcég volt, milyen messzire estek. Szégyenkezésre mondom, de kétlem, hogy bárkinek, aki ott dolgozik, lenne ilyen.
Hamis multi player, ghost evo, és a legutóbbi frissítés óta sok késés és egy túlerős új evo