Post by otharchanmertli on Feb 23, 2022 6:07:12 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Parkour Race - FreeRun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Parkour Race - FreeRun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód generátor minden ▞▞▞
▞▞▞ Parkour Race - FreeRun Game 2022 version ▞▞▞
A játékmenet szilárd. A hirdetések teljesen túl sokak. Minden kör után van hozzáadás. Minden forduló után megnézhet egy videót a nyereményért, vagy nyomja meg a Tovább gombot. Videó megtekintése a következő fordulóban. A játékban lévő pénz nem ér semmit. Nincs mit vásárolni vele. Más, mint egy újabb próbálkozás a napi kihívással. Megnézhet egy hirdetést, hogy részt vegyen benne. Vagy költse el a valutát, és nézzen meg egy hirdetést, amely lehetővé teszi, hogy még egyszer kipróbálja a kihívást. TELJESEN TÚL SOK HIRDETÉS
Nagyon szórakoztató, nagyon szeretem, de kérlek, add hozzá a pokémonokat és a háziállatokat, akik követnek és segítenek neked, hogy képességeket adhassanak, és elnevezheted őket, és 10-et felszerelhetsz, és különböző képességekkel rendelkeznek, és köszönöm
Parkour Race - FreeRun Game Deportes bbi
Imádom ezt a játékot, mert nagyon könnyen használható, és menj tovább a falra, és ijesztd le az embereket az útról, és le a másik oldalra és a sarokba, ahol tényleg középre értem!!! 96-os szinten vagyok ebben a játékban
Minimalista, de szórakoztató. App versenyezzünk a város látképén különböző jelmezekben, így elképzelheti magát pókemberként vagy madárként. A tanfolyamok változatosak. Nem azoknak, akik több interaktivitásra vágynak, mint a tartás és a csúsztatás.
Ez a játék nagyon szuper 👍. Mindent szeretek ebben a játékban. Gyakran játszom ezt a játékot. Az összes ruha fantasztikus. Még a 400-as szintre is felmentem. 🙂 Ez a legjobb játék, amivel valaha játszottam. Ebben a játékban minden szint tetszett. Feloldottam mindent, ami a zsákmányból származik. Leginkább az első helyre kerülnék 🥇. Ez a parkour verseny a legjobb. Még a napi versenyeket is szeretem. Tetszik ennek a játéknak a grafikája. Mindenkinek telepítenie kell ezt a játékot. Szóval ez a játék tényleg fantasztikus. Köszönöm 😊 😁
Nagyon szórakoztató játék, ha unatkozik, csak próbálja ki, és élvezni fogja a játékot
Szórakoztató játékok, DE nem működik, szinte minden alkalommal, amikor véletlenszerűen megnyitom az alkalmazást. Javítsd ki. Leáll, mivel a játékban csak leáll, és visszatérek a kezdőlapomra.
Ez egy igazán szórakoztató játék, szeretem a legtöbbet, ha fizetsz érte, még jobb, de a legnagyobb probléma ezzel a játékkal a felhő nélküli mentés, ami azt jelenti, hogy ha újratelepíted, akkor a nulláról kezded
Letöltés respawnables végtelen pénz arany Android Letöltés dal Vova vissza ... orosz változat Töltse le a mod GTA San Andreas parkour freerunning történet.
A hirdetések szinte mindig felbukkannak. Teljesíts egy szintet? Nézz meg egy hirdetést. Csak játszani akarok. Az erősítések stb. hirdetései rendben vannak, de ez túl sok
Annyira hibás. A karakter véletlenszerűen fog ugrani, vagy az ugrás túl magas lesz, és Ön úgy landol, hogy nem tudja beállítani a következő lépést, és a karakter elakad a falon. Valahányszor felajánlja az azonnali zsákmányszerzés lehetőségét, akkor nem engedi, hogy addig nyomjon tovább, amíg meg nem nézi a hirdetést. És a hirdetés, amit ennek a játéknak láttam, elhitette velem, hogy többjátékos játékról van szó, aminek esélye van a kudarcra, de ez nem így van.
Sajnálom, de ez a játék szörnyű, a mozgás lomha, a vezérlők nem reagálnak, és az egész érzés olyan… Lassú, eldöftem a lábujjamat a játék közben, és ez volt a legélvezetesebb részem az élményben. . Ha ezt 0 csillagra tudnám értékelni, azt tenném. Ne fáradjon a telepítésével.
Nem töltötte le, és folyamatosan azt mondta, hogy nem tudja letölteni a játékot. Szinte bármit le tudok tölteni, kivéve ezt a játékot, így ez nem probléma az én oldalamon. Szórakoztatónak tűnt, de hát, rengeteg játék ugyanolyan jó, ha nem jobb.
Parkour Race - FreeRun Game - Google Play
A fő problémám ezzel az, hogy egy szint végén hirdetéseket tudok nézni, hogy ingyen cuccokat keressek.. ez fantasztikus, de ha nem kattintok rá, hogy megnézzem a hirdetést, néha úgyis muszáj... egy csillag ezért.
Rendben van, a nyilvánvaló túlzott hirdetések mellett csak az a másik 2 probléma, hogy "99%-kal kell gyorsítani őket" a térkép elkészítésekor, hogy ne érje el ezt a célt. És a vezérlők. Azt javaslom, hogy csökkentse a versenytérkép nehézségét, csökkentse 99%-ról 90-96%-ra, és legyen joycon/rotation opció
Nagyon szórakoztató, de folyamatosan összeomlik. Játszani fogok, és majdnem megverem a szintet, és ok nélkül összeomlik.Kérjük, javítsa ki, remélem, ez az értékelés hasznos volt.
Rosz
Nagyon jó játék mindenkinek csak ajánlani tudom
Túl sok hiba
Szórakoztató, de csak 5 percig. A mesterséges intelligencia nyilvánvalóan csak azért engedi nyerni, hogy jól érezze magát, és folytassa a játékot. Tedd valós idejű többjátékossá. A hirdetéseket is! Jézusom haver. Nem bánom a hirdetéseket, de ez túl sok.
letöltés Parkour Craft: Online PvP Games apk legfrissebb Game ...
Az az ok, amiért ilyen alacsonyra értékeltem, az az, hogy minden verseny után kénytelen vagyok egy hirdetést nézni. Még ha rákattintok is, hogy kihagyjak egy tételt, vagy nem duplázom meg a pénzemet (azért, aki hirdetést néz, akkor is) az még mindig megvisel.
Parkour Race - FreeRun Game Спортивні ifti
5 csillagosra értékelem, mert elismerem, hogy a játék nagyszerű volt, de túl könnyű, hogy ypu megnehezítheti, és bizonyos szintek is ugyanúgy néznek ki. parkourok, mert a szintek túl rövidek, ez csökkenti a hipnizmusomat. Ezt vegyék észre fejlesztők.. 🤗🤗
Parkour Race - FreeRun Game 스포츠 lnur
ez egy szép játék, de csalódott voltam a kezelőszervekben.. kicsit furcsa, de úgy érzem, nem én irányítom. még hagytam, hogy a játék játsszon magától, nem nyúltam a képernyőhöz, és az 1. helyet szereztem meg!!!!
A játék nagyon jó (mivel a bátyám rosszul akart vele játszani), de bár a testreszabás további módosításokat igényel, például ha megkapjuk a soin-t, remélem, át tudjuk vinni ezeket a kiegészítőket más skinekre, és természetesen megváltoztatjuk a bőr színét, hogy jobban kifejezzük magunkat. A kezelőszerveket is módosítani kell, például az ellop érzékenységét.
Hirdetések. Hirdetések. Hirdetések. Nem is bánom a hirdetéseket, de ne tegyek egy gombot, hogy kihagyjam a hirdetés megtekintését, hogy megszerezzek valamit a játékban, majd úgyis lejátsszanak egy hirdetést, hogy ne is kapjam meg a tételt, de mégis végig kellett néznem egy hirdetésen.
Valójában egy igazán klassz játék lenne a kezedben, ha nem MINDEN EGYES SZINT UTÁN jelentene meg a hirdetés. Kapok egy opcionális hirdetést, amit egy szint után nézhetek, hogy esélyem legyen skint szerezni. De ugyan már haver, nem nézek minden 30 másodpercben egy hirdetést a játék során
Parkour Race - FreeRun Game სპორტი cono
Draw Joust! APK 2.13 Android legújabb verzió - CherryAPK
Így megtaláltam a TÖKÉLETES játékot, amikor buszon ülök, vagy egy találkozón vagyok, ahol bent kell lennem, vagy kint kell lennem a barátnőmmel, vacsoraasztalnál a családdal, temetéseken, esküvőkön (a szertartás mindig felesleges hosszú ), születésnapi bulik (még a sajátom is, besurranok egy 5 órába itt és ott) és általában. szóval passzol az életstílusomhoz. Szeretném, ha a szintek körülbelül 10-100-szor hosszabbak lennének, és nagyobb kihívást jelentő ellenfelek indulnának velem.
Letöltöttem a játékot, majd megpróbáltam megnyitni, tudod, hogy játszani kell vele, de nem reagált, és egyszerűen lefagyott. Ötször újraindítottam a telefonomat, és azt hittem, hogy a telefonom volt a probléma, de nem a játék a probléma. Hülyén érzem magam, amiért második esélyt adtam ennek a játéknak. JOBBAN MEGOLDJA A JÁTÉKOT.
Rengeteg hiba bukkan fel 30 perc alatt sem. Hol az összes textúra? Fps alacsony, rossz az optimalizálás. Meg sem próbáltam jóvá tenni a játékot. Túl sok hirdetés, hibás mozgás. Általában rossz. Nagyon hasonlít a voodoo kiadóra (ők a minőséget választották). Ez az alkalmazás nem a minőséget és a mennyiséget választotta. És ha most azt mondod magadnak, hogy "akkor jobb játékot csinálsz". Valójában játékfejlesztő vagyok, és tudom, hogyan készítsek egy jó játékot. És ha csak többet teszel, jó játékot készíthetsz
Ez egy nagyszerű koncepció, szórakoztató, hogy fordítsa meg és pörög. De a kezelőszervek egy kicsit túl érzékenyek, és arra számítottam, hogy a különbségek növekedni fognak. Egy kis finomítás a játékon, és nagyon jó lenne! Ez egy kicsit lehangoló is volt, mert nem volt hang, amitől a játék halott lett.
Elegem van az állandóan lejátszott reklámokból, a kezelőszervek nagyon csúszósak és nehezen pontosak, és nincs hang! Se hangeffektusok, se zene, semmi sem élvezhető ebben a játékban körülbelül 10 perc után
Szórakoztató játék, kb 2 hónapja játszom, DE tegnap leállt. Nem fog futni. Volt frissítés vagy valami? Már nem tölt be, csak leáll a készítő logója után az elején (MadBoX), majd lefagy...
Nagyon jó szerintem jóra sikeredett! Mindenkiek ajánlom!👁👄👁
Hogyan lehetséges még a 99%-ot megszerezni a The Daily versenyen, és olyannak kell lenned, mint az első játékos, aki játszik, és nincs értelme játszani, ha kihívást akarsz, nincs kihívás, csak Botokkal versenyzel. miért értékeltem 3 csillagra
A játék tisztességes és némileg élvezetes, de minden verseny után mindig van 2 hirdetés, ami nagyon bosszantó, és nem úgy érzem, mintha élveztem volna a játékot. Sajnos több időm volt hirdetéseket nézni, mint játszani.
A vezérlőelemek finom, tisztességes játék... vicces skinek, de egy bizonyos játszható hirdetés mindig összeomlik a játékkal, ahol ki kell zárni, és újra kell tölteni. *Minden alkalommal kapom ezt a hirdetést, amikor játszom* ez fájdalmas, tudom, hogy pénzt kapnak ezekért a hirdetésekért, de ez tönkreteszi a játékmenetet. Kérjük, javítsa ki, vagy keressen olyan hirdetéseket, amelyek nem játszhatók, köszönöm.
Rocket League Sideswipe Sport qncx
Jobb lett volna hanggal és több vezérléssel a karakter felett. De komolyan, dolgozzon a hangon amilyen gyorsan csak tud. Köszönöm.
Nagyon jó játék, csak azért, mert túl sok reklám van benne. és ez aligha olyan kihívás, mint amikor kisgyermek lehetsz, és az első helyre kerülhetsz. És a kihívások annyira össze vannak hangolva, hogy ehhez neked kell a leggyorsabbnak lenned. Például, hogy miért nem szerezhetsz első helyet bőrért. De jó játék
Nagyon szeretem ezt a játékot, de nagyon utálom. Először is a hirdetések nagyon másodlagosak, nagyon szeretném a többjátékos játékot bot nélkül, talán még a harmadik helyen lévő grafika is lehetővé teszi, hogy eltávolítsak néhány effektust és egyebet, hogy a játék fusson gördülékenyebb más eszközökön Ebben a játékban rengeteg lehetőség rejlik, azt javaslom, hogy költöztesd át PC-re is, nagy siker lenne, ha a cég nem lenne olyan pénzrabló, mint a hirdetésekkel való lazítás, és prefektálja ezt a videojáték-ötletet
Nagyon jó érdemes kipróbálni
Ez igazán jó hírnév, és szeretsz felmászni a falakra, átugrani az ablakokon, ez egy jó játék
nagyon jó nagyon tetszik.
Elrontottad a kedvenc játékomat, amivel közben játszottam. Most egy teljesen új vásárlási rendszer van, és a játékmenet sokat késik. Szerettem, amikor egyszerű volt.
Sok olyan hirdetés volt, amelyben maga a játék nem érte meg. Pénzrabló disznók. csak készítsen olyan játékot, amelyet az emberek élvezhetnek, vagy legalább tegyen egy opciót olyasmi vásárlására, amely az összes hirdetést törölné.