Post by otharchanmertli on Feb 23, 2022 6:25:11 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Cooking 2: Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Cooking 2: Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ poziom odblokowania ▞▞▞
▞▞▞ Happy Cooking 2: Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Dobra gra mi się podoba
Naprawdę kocham tę grę! Na razie nie ma z tym problemów. Ale żałuję, że niedługo otrzymamy aktualizację poziomów, ponieważ tak bardzo mi się to podobało, że ukończyłem już wszystkie dostępne poziomy!
Naprawdę lubię tę grę godzin zabawy
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds شبیهسازی xagl
بس لعبها
Dla mnie jest to najtrudniejszy etap, kiedy kontynuujesz grę, więc czekam na nowe aktualizacje, ale polecam wsparcie tej gry i jest ona wolna od danych
Pankaj
To dobra gra i fajny sposób na spędzenie czasu.
Niesamowite .... poproszę o więcej monet🙏, abym mógł ulepszyć
Najgorsza gra w historii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 👎👎👎👎.
Mam nadzieję, że będzie ciekawie
Chętnie zagram w tę grę
Ta gra jest ich najlepsza
Jak dotąd to dobra gra
Gra ok.
Ta gra jest dobra 🤩🤩🤩
kocham to
Naprawdę nienawidzę powtarzania poziomów, na których już udało mi się zdobyć diamenty. To po prostu nie jest zabawne i takie nudne.
Bardzo wciągająca gra, uwielbiam to
Gra jest bardzo fajna, można grać bez kupowania czegokolwiek. Kupiłem VIP, który kosztuje 6,99 $ i nie otrzymałem codziennych nagród od 2 dni. Mam zamiar wyczyścić pamięć podręczną i zainstalować ponownie. Wysłałem Ci jednak e-mail, ponieważ nie cieszę się, że nie otrzymałem moich nagród. Podoba mi się, że nie trzeba niczego przeciągać, wystarczy pchnąć obrazek i trafia do klienta. Ogólnie fajna gra.
Szkoda, że nie możemy użyć naszych monet do zakupu diamentów. Restauracja z owocami morza z jakiegoś powodu nie produkuje złota
烹飪達人:夏日之旅 休閒 atj
To bardzo dobra gra..Kocham tę grę💖
Czy jest więcej poziomów powyżej poziomu sushi? Miej wszystkie gwiazdy i nie możesz iść dalej
Happy Cooking 2: Cooking Games Casual skq
To wciągająca gra
Rozczarowany 🤔 Naprawdę wciągałem się w tę grę i nie mogłem czekać na jakiś czas, aby w nią zagrać po tym, jak dzieci się usadowiły, ale do czasu, gdy przekroczyłem 40 poziom, gra nie pozwalała mi już na ulepszenie mojej kuchni. Więc nowa restauracja i wciąż stara się gotować z tylko 2 garnkami?.
Uwielbiam tę grę, nie mogę przestać w nią grać
Szczęśliwy!!
Dobre gry
Cóż, wygląda to na fajną grę. Ale do wielu usterek. Dochodzisz do poziomu 3 i zawiesza się. Napraw to proszę, abym mógł faktycznie zagrać w grę.
Ta gra jest tak urocza, że zacznę od 3, potem 4 i 5
💖.
Świetna gra ... utrzymuje Cię na poziomach i pozostaje skoncentrowana. Wszystkie poziomy od 5-2, kiedy nadszedł czas, aby pokazać, że wygrałeś. Pojawią się dwa przyciski z napisem: nagroda lub podwójna....WSZYSTKIE PODWÓJNE PRZYCISKI nie działają źle trafią nic się nie dzieje...( wow, CZY UZNASZ TO W MOJEJ GRZE...ta gra nie będzie działać, dopóki nie naprawisz... UWAŻAJ NOWYCH GRACZY)
Dopiero się zaczęło, ale wygląda dobrze
Świetna gra, grywalna.
Happy Cooking 2 Grand public swxo
Ta gra jest uzależniająca... Naprawdę kocham te gry... Ale może powinieneś naprawić swoją aplikację, nie działa idealnie... I nie mogę oglądać reklamy, aby zdobyć darmowe przedmioty
Ta tak zwana gra to żart. Zmień ludzi!
To naprawdę dobra gra, w którą powinniście w nią zagrać
Happy Cooking 2: Cooking Games Gündəlik oiu
dobra gra