Post by otharchanmertli on Feb 23, 2022 6:31:16 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blend It 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blend It 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi mnoge sve ▞▞▞
▞▞▞ Blend It 3D 2022 version ▞▞▞
Svaki put kad bilo što radim reklama mi se pojavi na licu. Ovo bi mogla biti i igra koju je stvorio VOODOO s koliko oglasa dobijem.
Preuzeto samo da bih mogao ostaviti recenziju. Reklame za ovu igricu su UŽASNE. Ne mogu ih gledati i to otežava igranje igrica u kojima bih zapravo uživao jer nikad ne znam kada će se igrati. Neću zadržati ovu aplikaciju.
Helix Jump Aksi kbd
To je jako dobra igrica za malo dijete mislim za majstore i ja sam starija i volim igru I volim njeno iskustvo i njenu sliku koja se nalazi na njenom profilu i mrzim one korisnike koji su napisani u našim mislima mrzim igra, ali volim one narode koji kaže volim gameshhfhugjyfdtyokgddryigfuvghkootdssertygbjjhghikngffdsseerrttuioplkjhgfsazcbnmlkoytrdfvbjhgggfddsssßskowowowoeisjsjshebccvshshdhegrfegrgrvcerccercrcrcrcrccrfdgshsgehebueebuedbdurbudbdudrhduhdurbrubdu i to je moj broj
Nakon svakog pojedinog pića je usiljeni oglas. Potpuno mi je uništio interes za igranje.
Untitled - Faculty of Graphic Arts Repository
Mogu dati 5 zvjezdica, ali kad idemo vidjeti oglas, piše da oglas nije spreman
Blend It 3D Jocuri obișnuite ssbd
Peel Master Satisfying Peeling & Soap Cutting ASMR · Perfect Salon - Salon Game & Simulator · Knife Chopper Perfect Slices · Blend It Perfect 3D · Perfect Cream
Ad tragično preminulom je li ti pričala išta od
Zabavna igra, ali oglas nakon SVAKE razine? Ne hvala. Zbog toga ljudi stvarno ne vole igre, a onda ih deinstaliraju. Što ću i učiniti.
Blend It 3D معمولی ualh
Dobra igra, ali mnogo oglasa i potrebno je malo vremena. Ako želimo dobiti novu ruku, moramo gledati reklame, ha
Cool igra, ali previše reklama. Igrao sam punih 5 minuta i već sam morao pogledati 6 oglasa.
Volim ovu igru, ali ima mnogo oglasa i spora je, volio bih da joj mogu dati pet zvjezdica, ali volio bih da je bolja igra
Stvarno dobro, ali mrzim dio u kojem ne morate stavljati ruku u blender, to je dosadno, ali brutalno i bez krvi
Pozdrav, jako mi se sviđa ova igrica, volim praviti smoothieje birati čaše za klijente i volim kad dođu vještica, robot i ledeni čovjek, ali zašto sam joj dao 4 zvjezdice jer se moja prijateljica igra s njom, ja sam veći od nje pa je igrala nakon nekog vremena ona je dotrčala plačući uplašena do mene pokazujući mi na svom telefonu da je ruka odsječena ovo je za djecu i možda će jednog dana dijete koje ne zna da nije dobro stvarno posjeći ruku život pa popravi ovo!
Volim ovu igru! Samo bih volio da možeš kupiti blendere umjesto da gledaš reklamu
Kul igra. 😃❤️
Privremeno besplatne i snižene Android aplikacije [vol. 159]
Igra je super, ali ima puno reklama.. Ali još uvijek je volim igrati..
Bellus3D - Početna | Facebook
Blend It 3D Vabaajamängud tkh
Ova igra je jako dobra, ali samo jedna stvar svaki put kada dođu reklame i svaki put kada kliknem na tipku 'x' igra se zatvori
There are 554 games related to pucanje igre 3d at CarGames.com. Enjoy playing pucanje igre 3d games online for free!
Oglasi dolaze nakon jedne razine 👎
Blend It 3D கேஷுவல் ihml
Izgleda super ali........izgleda smiješno ako umiješate ruke u 😂😂😂 blenderu čak i da je preteško doći do 100% šanse za blendanje
Dobra je
Dok miješamo voće, ako previše miješamo tako da se ruka ne bi smješala.
Mislim, u redu je i sve, ali trebali bi nam barem dati 5.000 kovanica svaki sat koji igramo samo da kao što znate ljudi mogu naglasiti, a ljudi poput vas to instaliraju više i tada biste imali više instalacija, više popularnosti i više igara možete dodati na to jer možete dobiti novac jer znam da kada imate puno instaliranih ljudi da su ljudi instalirali ljudi su kao oni koji rade u sustavu igara i kažu o, to je stvarno dobra igra, ali bit će kao da, bok
objesiti trend blago blender sea material
To je stvarno zabavna igra, ali ima puno dodataka, ali osim toga to bi bila 5 zvjezdica
Igra je cool, ali ima mnogo reklama za igru blendera
Oglasi nakon svega, moraju obavezno čekati 30 za preskakanje, užurbani, v gubljenje vremena i interneta.
Povečanje slika u blenderu